MireseOnline:Ajutor

MireseOnline:Ajutor

De la MireseOnline

Salt la: navigare, căutare
Secțiunea "Ajutor" e în reconstrucție!

Informații generale

• Cum îmi fac cont?

Pentru a-ți face cont ai nevoie de o adresă de e-mail validă. Mergi aici și urmează toți pașii. Asigură-te că ai scris corect informațiile cerute. După înscriere vei primi pe e-mail un link pe care trebuie să-l urmezi pentru a-ți activa contul. Dacă nu primești în câteva minute e-mailul de confirmare, verifică dacă a ajuns în directorul "Spam". Dacă nu e acolo, e posibil să fi scris greșit adresa de e-mail, te rugăm să repeți procesul de înscriere.


• Am uitat parola

Pentru a recupera parola introdu numele de utilizator și adresa de e-mail folosită la înregistrare în formularul de aici.


Nu ai găsit ce te interesează?

Dacă nu am reușit să-ți răspundem la întrebări în secțiunea "Ajutor", ne poți contacta:

• pe forum, la Sugestii forum si wiki

• pe email, la adresa @

Informații pentru firme

• Catalogul firmelor

Adăugarea unei firme în Catalogul firmelor se face gratuit, este nevoie doar de înregistrarea unui cont pe MireseOnline. Intră în catalog, autentifică-te cu numele și parola alese, alege un oraș, apoi domeniul de activitate. Scrie numele firmei în căsuța specială, apasă butonul "Adaugă", iar apoi completează informațiile. Alege un banner pentru site-ul tău: bannere MireseOnline


• Forum

Furnizorii de produse și servicii de nuntă pot deschide un singur subiect, în forumul care se potrivește cel mai bine cu domeniul de activitate al firmei, în care să promoveze produsele și activitățile proprii. Nu este admisă participarea la alte discuții în interes publicitar (publicare de link-uri sau menționarea produselor și serviciilor) sau cu scopul denigrării altor firme. Nu este admisă crearea de conturi multiple.


• Publicitate

Pentru publicitate prin intermediul bannerelor, articolelor sau anunțurilor promoționale vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail @.Pentru cititori

Pentru contribuitori

Generalităţi

Forum pentru mamici